Skoči na glavno vsebino
+386 (0)2 88 79 700

Spoštovani starši!


V letošnjem šolskem letu vam bomo informacije v povezavi z učbeniškim skladom (sezname učbenikov, delovnih zvezkov) ter ostalih šolskih potrebščin posredovali preko eAsistenta in spletne strani šole.

Z naslednjim šolskim letom ne izpolnjujete več naročilnic za izposojo učbenikov v učbeniškem skladu. Naročilnico izpolnite le v primeru, da ne želite, da si vaš otrok izposodi učbenike iz učbeniškega sklada. Izjema je le prvi razred, kjer starši podpišete naročilnico za vseh devet let šolanja vašega otroka na OŠ.

Seznam z izborom učbenikov, delovnih zvezkov in potrebščin je dostopen tukaj:

BREZNO:

Učbeniki:

Delovni zvezki in potrebščine (kupite starši):

KAPLA:

Učbeniki:

Delovni zvezki in potrebščine (kupite starši):

Izposoja učbenikov je brezplačna, učenci jih bodo prejeli v začetku novega šolskega leta (predvidoma prvi teden v septembru).

Za učence 1.–3. razreda so BREZPLAČNI tudi DELOVNI ZVEZKI, saj sredstva za učence prve triade zagotavlja Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Učenci jih v mesecu avgustu dobijo na dom, zato bodo učenci prejeli tiskane naročilnice, na katere boste zapisali svoj domači naslov. Naročilnice nato prinesite razredničarki ali oddajte v tajništvo šole do 21. 6. 2023. Starši za učence teh razredov kupijo samo šolske potrebščine.

Naročanje delovnih zvezkov in šolskih potrebščin (od 4. do 9. razreda):

Da bo nabava enostavnejša, se je šola povezala z različnimi ponudniki in jim posredovala sezname gradiv in potrebščin. Tudi letos bo naročanje potekalo preko spleta ali osebno v trgovini.

Če želite, lahko na eni izmed spodnjih povezav izberete ponudnika, preko katerega boste nabavili potrebščine. Izberite zase najugodnejšega ponudnika.

Opomba: Za morebitne napake na seznamih posameznih ponudnikov šola ne more odgovarjati.

KOPIJA NOVA

OFFICE AND MORE (Radlje ob Dravi)

MLADINSKA KNJIGA

Dostopnost