Skoči na glavno vsebino
+386 (0)2 88 79 700

V sredo, 17. aprila 2024, se je šest učencev naše šole udeležilo delavnic »Znajdi se« na OŠ Ribnica na Pohorju, kjer so sodelovali učenci petih šol. Preizkusili so se na različnih področjih. Razdeljeni v skupine so se podali na orientacijski pohod po Ribnici, kjer so spoznavali zgodovinske znamenitosti kraja. V glasbeni delavnici so se preizkusili v igranju inštrumentov in se zabavali ob različnih glasbenih igrah. Vrhunec dneva je bil obisk sobe pobega, ki jo je ustvaril učenec Matej ob pomoči učitelja Marka. S pomočjo namigov so se skupaj trudili, da se rešijo iz učilnice, kar je bil za vse poseben izziv.

Najlepše je bilo to, da smo se družili in sodelovali z učenci iz različnih šol. Spoznali smo nekaj novih prijateljev ter se razveselili srečanja s starimi znanci. Hvala OŠ Ribnica na Pohorju za organizacijo in topel sprejem. (Ema M.)

Bilo je super, užival sem v sobi pobega. Želim si še več takšnih izkušenj. (Vid V.)

Delavnice so bile zanimive in poučne. Najboljša je bila glasbena delavnica, kjer smo s telesom uprizarjali nevihto in z orfovimi glasbili spremljali pesem In the Jungle. Odlično je bilo! (Lan Š.)

Dostopnost