Skoči na glavno vsebino
+386 (0)2 88 79 700

V sklopu letošnjega Dneva za spremembe, največje vseslovenske prostovoljske akcije, smo tudi letos združili moči ter izvedli akcijo podpore zapuščenim živalim in ohranjanja čiste okolice. Na šolo smo povabili predstavnike društva za zaščito živali in ozaveščanje o njihovi dobrobiti, TOBI. S tem smo omogočili našim učencem vpogled v problematiko zapuščenih in mučenih živali ter poudarili pomen skrbi za vse tačke tega sveta. Z zbiranjem hrane smo podprli delovanje društva, ki si prizadeva poiskati topel dom za vsako žival.

Izvedli smo tudi čistilno akcijo v okolici šole. Naši učenci so se razdelili v skupine, najmlajši so poskrbeli za čistočo otroških igrišč, medtem ko so se starejši podali v širšo okolico. Ponosni smo, da smo letos v vrečah zbrali precej manj odpadkov kot prejšnje leto, kar kaže na našo zavzetost za ohranjanje čistega in zdravega okolja.

Zahvaljujemo se vsem učencem, ki so s svojo pridnostjo in srčnostjo prispevali k uspehu akcije. Skupaj smo dokazali, da lahko s prostovoljstvom in solidarnostjo naredimo pomembne spremembe in prispevamo k boljšemu jutri.

Dostopnost