Devetošolci se poslavljamo

Spet se je zgodil 15. junij in spet se poslavlja še ena generacija devetošolcev…tokrat “koronageneracija”.  Zaradi izrednih razmer nismo imeli valete kot običajno, zato se tule poslavljamo od vas:

“Je to mogoče? Se sedaj zares poslavljamo od sošolcev in učiteljev, s katerimi smo preživeli devetih skupnih let? Se res že poslavljamo od obdobja, ko naenkrat nismo več otroci, ampak že mladostniki z določeno mero odgovornosti. Hvala vam za vso potrpežljivost in pomoč. Lepo nam je bilo. Četudi se poslavljamo in odhajamo vsak na svojo novo pot, nam ostaja v srcu poleg grenkega priokusa slovesa tudi vse lepo doživeto. Ostajajo nam prijetni spomini na osnovnošolske dni, na trenutke, doživete z vami. Ostaja nam znanje in mnoge iskreno zaželjene popotnice na novih poteh. Da bi le bile naše nove poti čim bolj ravne in brez velikih spustov in padcev.”

Za pomoč pri izvedbi slovesnega zaključka se zahvaljujemo za donacije Šolskemu skladu OŠ Brezno-Podvelka, Občini Podvelka, Remoplastu, MDT D T d. o. o., Marku Turičniku in Janku Jelenu. Hvala!

Vso srečo na življenja poti, devetošolci!

razredničarka Irena Jelenko, prof.